Skal dit barn have lys på fødderne?

Børn vokser og skifter derfor også sko. Det er nødvendigt fordi hele barnets velbefindende har dyb sammenhæng med om fødderne er godt tilpas. Hvis dit barn går i for små sko og har omme fødder, vil det let komme til at påvirke dit barns umiddelbare evne til at være fuldt til stede, både i leg og undervisning. Det er fødderne, der bærer én, både fysisk og mentalt. Derfor er føddernes velbefindende af stor betydning for dit barns udvikling.

Hvis børn skal have noget nyt på fødderne, så hjælper det hvis det er sjovt og spændende. Et par blinke sko er noget af det, der virkelig kan få børn i godt sko-humør. Det er skægt med blinke sko på fødderne. Der kommer lys i skosålerne og det blinker, når man går. Dette er noget de fleste børn elsker. Med et par blinke sko på fødderne bliver det lettere at tage næste skridt. Det ser flot ud med lys i sålerne. Det blinker, når man går.

Trip-trap-blinklys

Der kan let opstå diller i børnegrupper. Sko med lys i, der blinker, er en sådan dille, der ruller gennem børnenes legekultur. Det er sjovt at gø med blinke sko. Det er sjovt at have lys i skoene. Og det er smart, hvis det er mørkt, at man kan se hvor man går, og blive set, når man går. Med blinke sko får man virkelig set sig selv og sine kammerater.

De lysende blinke sko sender signaler til vennerne om at her er jeg. Der kan leges mange sjove lege med et par blinke sko. Hinkeruden bliver et rent lysshow, når børnene hinker med deres blinke sko. Det er skægt og det ser flot ud. Der kan komme meget kreativ leg ud af et par blinke sko.

I institution og fritid

Om dit barn skal med i centeret, i børnehave, skole, eller blot ud at lege med vennerne på vejen, så er et par blinke sko noget, der gør det nemt at få klædt fødderne på. Der er jo noget at se frem til, når man ved, at lige om lidt slår der lysglimt ud fra sålerne. God fornøjelse.