3 uundværlige ting til ferien

Sommeren er over os, og måske er du en af de modige, der har valgt at bestille en rejse til de varme lande for at få lidt sol på din blege krop og nyde at plaske i hotellets pool. Undersøgelser viser dog, at de fleste mennesker i år vælger at holde sommerferie i Danmark på grund af de mange coronarestriktioner, der stadig er til stede.

Restriktionerne varierer fra land til land og ændres ofte fra den ene dag til den anden, så det kan være svært at finde rundt i. Der er nu også mange dejlige steder i Danmark, så måske er det her, du skal overveje at lade familien holde ferie i år. Her får du tre tips til ting, du bare ikke må glemme, når du pakker kufferten, herunder regntøj dame.

Disse ting må du ikke glemme

Regntøj

Man ved jo aldrig, hvordan vejret bliver, og står det ned i stænger, vil du blive glad for at have pakket regntøj. Har du ikke noget regntøj, kan du vælge at købe det. Til damer kan du vælge at foretage en søgning på internettet med ordene regntøj dame. Hvis du er en mand, skal du naturligvis ikke søge på regntøj dame.

Pas

Selvom regntøj er vigtigt at have med, er passet dog endnu vigtigere, i hvert fald hvis du skal til udlandet, så sørg også for at det kommer med, og vel at mærke ikke i kufferten men i håndbagagen. Pas behøver du naturligvis ikke at tænke på, hvis du skal holde ferie i Danmark, med mindre du planlægger at inkludere en indkøbstur ned over grænsen. Her kan der være stikprøvekontrol, og så er det ærgerligt ikke at have sit pas med.

Oplader

Den sidste ting, du vil ærgre dig over at glemme, når du er nået frem til din destination og din telefon eller tablet er flad for strøm, er din oplader. Det kan være en god idé at købe en ekstra oplader, som man altid kan have liggende i kufferten, så man aldrig risikerer at glemme den. En oplader er næsten lige så vigtig som regntøj dame.