Skal du have nye Magic the Gathering kort?

Hvis du samler på, og spiller med Magic-kort, så har du en hobby, som du deler med over seks millioner mennesker på denne klode. Her er tale om et samlekortspil, som er det første overhovedet på globalt plan. Et legendarisk spil, omgærdet af stor mystik og respekt. Og nogle samlekort, som kalder de helt store følelser frem hos de passionerede brugere. Priserne på enkelte af kortene er skyhøje på grund af deres sjældenhed.

Samler man på mtg kort, så er man en del af et stort fællesskab, der dyrker disse magiske kort og spiller med dem. Både i fysiske grupper og i online fællesskaber. De navnkundige mtg kort er samleobjekter for passionerede spillere og samlere og kan nå priser på over 50.000 kroner for bare ét styk. Det kan måske forekomme vildt for udenforstående, at et enkelt spillekort kan koste så meget, men for dem, der dyrker kortene, og spillene omkring dem, er det helt forståeligt.

Det første sæt samlekort

Matematiklæreren Richard Garfield opfandt de navnkundige mtg kort tilbage i 1993. Det var de første i genren og blev øjeblikkeligt en succes. For spillere verden over er det helt forståeligt at mtg kort blev så populære. De ofte ganske smukke mtg kort samles og handles i dag i stor stil på tværs af landegrænser. Priserne på de mest sjældne er skyhøje.

Et mtg kort benyttes sammen med andre mtg kort i et såkaldt deck af en spiller. Det er afgørende hvilke kort et deck består af. Kortene repræsenterer magiske kræfter og evner og benyttes af spillere i grupper over hele verden. Det er ofte rollespil, som mtg kort indgår i. Og de bedste mtg kort giver sin spiller gode odds i kampen for sejr.

Magic the Gathering serier

Magic the Gathering kortene bliver udgivet i serier med forskellige temaer, med handles også enkeltvis spillere imellem. Der findes mange kort på verdensplan og værdien er meget svingende alt efter hvilken type mtg kort det er. For spillere og samlere en dette et univers som er kilden til store bedrifter og eventyrlige oplevelser. Prøv det selv.