Her finder du en inkluderende og rummelig mode

I mange år har moden inden for kvindetøj hverken været inkluderende eller rummelig. Den har muligvis brystet sig af at være til alle, men er blevet vist frem på meget unge og tynde modeller. Hvis man ikke passer ind i den kategori, kan det være svært at se sig selv i tøjet, og virkeligheden har desværre også været, at det heller ikke har klædt ret mange andre kropstyper. Men den tid er forbi!

Mange har i årevis plæderet for en mere inkluderende og rummelig mode, og endelig ser det ud til, at modeindustrien lytter. Modellerne er ikke længere kun én bestemt type, og det bliver også mere og mere almindeligt at bruge kvinder, som ikke er professionelle modeller, til at vise tøjet frem. Og nu laves der lækkert tøj til alle typer kvinder, og der findes tøj, der klæder alle kropstyper. Det er i høj grad tilfældet hos Zizzi.

Hyldest til kvindekroppen i alle dens former

Zizzi laver tøj i plus size størrelser og har siden 2000 haft stor betydning for netop dette område af moden. De hylder kvindekroppen i alle former og størrelser, og de brænder for at klæde plus size kvinder smukt og moderigtigt på. Alle har ret til at være smarte og føle sig godt tilpas i deres tøj. Zizzi sætter en ære i at producere tøj med god pasform og moderigtigt udseende, som kan få alle kvinder til at føle sig smukke.

Mode skal ikke bare være rummeligt og behageligt, men også inspirerende

Zizzi formår at skabe en inkluderende mode, som rummer alle kropstyper og omfavner de kvindelige former. Men mode skal kunne mere end det. Det skal være inspirerende, både for en selv og for andre. Det vil sige, at man skal kunne inspirere andre med sin påklædning ? men man skal også selv føle sig inspireret af sin garderobe. Tøjet skal give selvtillid og være medvirkende til en sikker og stolt fremtoning hos den enkelte. Lige præcis dette formår Zizzi med sit feminine tøj, som fremhæver de smukke kvindelige former og smyger sig om kroppen, så denne fremstår som den allerbedste og smukkeste udgave af sig selv.