Tryggeste bleer fra baby til børnehavebarn

Den lille baby lærer hurtigt. I løbet af ingen tid er baby begyndt at rulle og kravle, og pludselig en dag tager hun sine første skridt ud i verden. Det er fantastisk at følge med i. Naturligvis er der meget at gøre, når man har et spædbarn i hjemmet, men man snyder sig selv, hvis man ikke stopper op en gang imellem og lige nyder dette mirakel, som sker lige for næsen af en. Når det kommer til at lære at benytte toiletfaciliteterne, så tager det lidt tid. Men det er der råd for.

Det er nemlig så heldigt, at Pampers har bleer i høj kvalitet, med stor tryghed til størrelser lige fra spæd til ind i børnehaveårene. Pampers har produceret kvalitetsbleer i årtier og har enorm erfaring på området, så her får du kvalitetsbleer, som sidder godt på både piger og drenge, og som samtidigt er skånsomme mod dit barns meget sarte hud. Pampers har udviklet de helt rigtige materialer til de bleer, der holder sig længere og skåner bedre end andre bleer.

Fantastiske bleer til de sarte bagdele

Spædbørns hud er noget af det sarteste. Pampers har skabt en ble, som tager hensyn til denne sarte hud, så den ikke så let bliver rød og irritabel. Bleen har en plejende effekt på huden hos de små, så man ikke kommer ud for slid og rødmen og irritation i samme grad som med andre bleer. Det er noget, man oplever meget hurtigt, hvis man skifter fra et andet mærke til Pampers.

Og Pampers findes i mange størrelser, både til piger og drenge. Helt ind i børnehaveårene kan man få bleer til sit barn, hvis det stadig ikke er helt klar til at give slip.

Alt godt til de små nye

De små børn skal have det godt. De skal have det bedste, for det er dem, vi bygger vores fremtid på. Pampers har en vision om, at ingen af fremtidens børn skal gå rundt med røde hale, på grund af dårlige bleer. Og der udvikles på det hver dag, så dagligt kommer der nye forbedringer i bleernes kvalitet.