Shopping online

Internettet er især et populært sted, når det gælder shopping. Man slipper for turen ned i alle butikkerne. I stedet kan man klikke et par gange og modtage tøjet lige til døren blot få dage efter. Det er altså blevet lettere end nogensinde før at shoppe. De fleste kender tilfredshedsfølelsen ved at have bestilt noget nyt og derefter modtage pakken.

Det kan være en lidt farlig ting at begynde på shopping online. Men er man allerede i gang, kan man lige så godt vælge det bedste af det bedste. Hos axel.dk finder man nogle af de populære moncler jakker. Forbrugere, som vælger tøj fra dette mærke. er ofte meget kvalitetsbevidste. Det er et fransk brand, som blev stiftet i 1952.

Hvad er Moncler?

2biz bliver Moncler blandt også forhandlet. Moncler er især kendt for sine dynejakker. De blev en stor trend i starten af 80’erne. Sidenhen har deres sortiment vokset sig meget større. Tilbage i halvtredserne producerede de endda telte og soveposer, som blev brugt til ekspeditioner. De er blevet brugt flittigt på Mount Makalù, som er verdens 5. højeste bjerg i Alaska.

Moncler er meget anerkendt for sin kreativitet og kvalitet. Virksomheden vælger nemlig at bruge nogle af de bedste materialer, som sikrer sig holdbare og innovative designs. Samtidig arbejder de målrettet og bevidst i forhold til de 17 verdensmål fra FN. De sørger for at sikre sig bæredygtighed i sin produktion. Dette henvender sig både til det sociale og miljømæssige aspekt.

Det eksklusive og funktionsdygtige

Tilbage i 1968 ved OL i Grenoble var deltagerne klædt i det lokale mærke, Moncler. Moncler startede netop lige her. Ikont Jean-Claude Killy var iklædt det kendte mærke og vandt desuden tre gange guld i alpint skiløb. Dynejakken blev et symbol på den elitære og eksklusive sport; alpint skiløb. Det var især i 80’erne, at denne jakke vandt sin plads i mode-billedet.

Dynejakken har højst sandsynligt haft sit udgangspunkt i soveposen. Moncler formåede at forene det funktionelle med mode. Samtidig med at man kan holde sig varm i en sovepose-lignende jakke, kunne man nu samtidig se godt ud med plads til at bevæge sig i de koldere temperaturer.