Samler du på Pokémon kort?

Der er noget vildt fantastisk ved at samle på kort og spille med kort. Specielt Pokémon kort. Det kendte univers, med Pikachu som den måske mest kendte figur, er et spil, der er gået verden rundt og har fået millioner af fans. Der findes spillere i stort set alle aldersgrupper, for universet er dragende på alle aldre, takket være dets geniale sammensætning af figurer. Det er sjovt og spændende at spille, og man oplever hele tiden nye kringelkroge.

Når man samler på pokemon kort, så har man en hobby, der kan udvikle sig og vokse igennem mange år og bringe én store glæder og mange spiloplevelser. For pokemon kort er et helt univers af spændende figurer, med et hav af forskellige egenskaber. Man kan blive en sand mester til at spille pokemon kort, hvis man tilegner sig de rigtige kort og den erfaring, der skal til for at spille sine kort rigtigt. Og det er altid spændende.

Pocket Monsters

Vi har at gøre med et Gameboy spil, som har udviklet sig til bl.a. dette spændende kortspil. Navnet Pokémon er en sammentrækning af ordene pocket og monster. Der er også bøger, film og tv-serier med det spændende univers. Samlere elsker som regel det hele. Samlere er fans med stort F. Og samler man på pokemon kort, så er det ofte fordi man netop er fan er universet.

De sjove og søde, vilde og seje monstre på de kendte pokemon kort har alle deres historier og deres styrker og svagheder. Det gælder om at hav de bedste på hånden, så man kan udslette sin modstanderes pokemons. Det er, simpelt fortalt, hvad spillet handler om. Men er man inde i universet er der dybere lag, som vil åbnes for én, når man forøger sit kendskab til de legendariske pokemon kort.

Start din samling i dag

Det er let nok at starte en samling af pokemon kort. Man kan købe serier og sæt med kort, der kan hjælpe én godt fra start. Og snart bliver man interesseret i flere kort og efterhånden får man opbygget en flot samling med stor styrke. Det er sjovt og mega spændende.