Prøv en superlækker hybridbil

Det nye sort i bilverden er hybridbilen, hvor man kombinerer el og brændstof og får mange kilometer ud af en liter brændstof. Der eksperimenteres med denne model hos mange leverandører og brands, og der er ingen tvivl om at fremtiden ligger i et lavere brændstofforbrug. Derfor kommer mange nye ideer til udtryk i hybridbilerne, som leverer virkelig god brændstoføkonomi på en rigtig smart måde.

En af de mest solgte hybridbiler er Renault captur, som virkelig har bevist sit værd som brændstofbesparer. Med Renault captur får du en mini-SUV med topmoderne teknologi og en fuldstændig fantastisk god benzinøkonomi. Det er godt for pengepungen at køre Renault captur, og samvittigheden føles også bedre, når man tænker over hvor uendeligt lidt man belaster klimaet med denne lækre bil.

1,5 liter brændstof rækker op til 100 km

Kører du i din Renault captur E-Tech, så har kan du få hele 100 km ud af blot 1,5 L benzin. Fantastisk ydelse. En Renault captur er virkelig bygget til fremtiden. Det er en bil med en økonomi, der virkelig batter, uden at gå på kompromis med luksus og komfort. Du vil stadig nikke genkendende til alle de gode egenskaber som Renault altid har stået for.

Du vil finde kabinen i en Renault captur virkelig smart og moderne. Her er tænkt for dig og gjort nye landvindinger med hensyn til teknologiske hjælpemidler under kørslen. Det er en fornøjelse at føle sig betjent af teknologien i en Renault captur. Du vil føle dig forkælet. Som om der er en ekstra bevidsthed til stede, som hjælper dig med at have fuld kontrol over bilen.

Velsignet køreglæde

I hverdagen vil du opleve det lave brændstofforbrug som en lindring i økonomien og de smarte hjælpemidler som en reel støtte i din kørsel, hvad enten du kører i byen eller på landet. Alt i en Renault captur er tænkt igennem af et stærkt og kompetent designteam, der har haft den helt store tænkehat på i processen. Du vil kunne mærke det hver eneste dag. På hver eneste tur. Der er tænkt for dig og der er tænkt på dig, så du kan føle dig sikker og tryg.