HVAD KOSTER DET

Mine priser

Kom hurtigt videre ➞      Webdesign      Vedligehold      Webshop

DU SKAL HAVE DET BEDSTE

Du fortjener mere for pengene

Du betaler du kun den tid jeg har brugt på et givent arbejde. 

Når du bestiller mig til at sørge for din hjemmeside tager jeg samme timepris for alle mine ydelser. Dette vil gælde for følgenede ydelser:

  • SEO Arbejde
  • Rettelser på hjemmeside
  • Udvikling af grafisk arbejde

Timepris

450,-

Ex. moms

HVAD KOSTER DET

Mine hjemmesidepriser

Prisen på en hjemmeside er baseret på mange forskellige faktorer. Disse faktorer kan være alt fra antal indholdssider til funktionalitet, og grafiske ønsker som logo eller Facebook cover. Men som udgangspunk har jeg disse prisklasser, når der skal udarbejdes en hjemmeside  

DIN SIKRING

Vær sikret mod det uventede

Hvis du fokuserer på udviklingen af din forretning, så påtager jeg mig ansvaret for driften af hjemmesiden, så du ikke skal bekymre dig om fejl og nedbrud.

Hvis dit system ikke vedligeholdes og opdateres kan softwaret i dit system komme ud for fejl og konflikter mellem hinanden. Ligeledes vil sikkerheden på dit website være mere sårbart for udefrakommende trusler.

Hvis der skulle ske et nedbrud, sørger jeg for at din hjemmeside kommer op at køre igen - uden ekstra beregning.

 

KOM IGANG MED SALGET

Få din egen køreklare webshop

Få en komplet webshop løsning, så du kan komme igang med at sælge til dine kunder

Ønskes der hjælp til opsætning af varelager eller anden særlig funktionalitet, gives der et godt tilbud på dette.  

Bliv kontaktet

BLIV KLOGERE

Lær mere omkring design,
materiale og sikkerhed

Materiale

Tekst
Alt tekst som vil kunne findes på siden, vil være såkaldt “placeholder tekst”. Dvs. tekst som skal erstattes af andet indhold. Det vil sige at du har til job at finde de ønskede tekster, som skal anvendes på hjemmesiden. 

Jeg kan sagtens hjælpe dig med at skrive til min normale timepris á 450,- inkl moms. Dette er inklusive tekst gennemgang af en korrektur læser. 

Billeder
Når der skal findes de korrekte billeder til hjemmesiden er det vigtigt at disse er af høj opløsning, for at give den bedst mulige billedkvalitet. Du kan finde billeder til din hjemmeside på www.unsplash.com Disse billeder er ikke underlagt brugsrettigheder, og er derfor fri til anvendelse. 

Leveringstid

Leveringstiden  afhænger meget af størrelsen på din hjemmeside og hvordan det ser ud i kalenderen. Men som udgangspunkt vil en mindre hjemmeside max tage 4 uger, hvor en stor måske kan tage længere. I vise tilfælde kan den også leveres på max en uge, hvis den anses som en hastesag. 

Det Grafiske

At vælge de rigtige farver til et website, har stor betydning for, hvordan brugere dømmer et produkt. Forskning viser, af en bruger dømmer et website inden for 90 sekunder. Og dette er baseret kun på brugen af farven. Derfor er farve en vigtig faktor for at fastholde sine brugere.

For at opnå sammenhængende æstetik på en hjemmeside, kan der gøres brug af farvereglen 60-30-10. Reglen er afgørende for, at farverne balancere harmonisk med hinanden, og bliver lækkert at se på.

Til sidst skal det nævnes at det er vigtigt med en passende font til en hjemmeside, da den skal præsentere indholdet af hjemmesiden på en klar og tydelig måde til brugeren. Hvis de typografiske principper ikke overholdes, kan det risikeres ikke at kommunikere budskabet på den måde det var tiltænkt. En god typografi får nemlig brugerne til at læse en tekst.

Navigation
For at kunne danne et billede over strukturen til hjemmesiden, vil der her være en visuel model over placeringen af indholdssiderne til hjemmesiden. Dette kaldes også et sitemap.
Normalt er et sitemap organiseret hierarkisk, hvor siderne bliver brudt ned i hvert sit emneområde. Det hjælper med at få overblik over en sides kompleksitet og brugeren vil have lettere ved at finde rundt i siderne, da de vil fremstå som velorganiserede.

En simpel opbygget navigation hjælper ikke blot brugeren med hurtigt at finde sit mål, men de hjælper også søgemaskiner med at finde ud af, hvor ofte dine sider bliver opdateret. Dette giver Google mulighed for bedre at indeksere hjemmesiden i sine søgeresultater.

Wordpress

WordPress er i stand til at oprette en hvilken som helst stil på hjemmesiden, fra en simpel blog til en komplet business website. WordPress er et open source-software. Open source-software kommer med friheden til at bruge, ændre, bygge videre på og omfordele softwaren på enhver måde, du kan lide uden at betale gebyrer.

Med WordPress behøves der ikke nogen kodning, eller designfærdigheder til at skabe et professionelt website. Der er tusindvis af gratis site designs at vælge imellem – disse kaldes “temaer”.

Hvert WordPress-websted kræver mindst et tema for at være til stede og hvert tema skal udformes ved hjælp af WordPress-standarder med struktureret PHP, gyldigt HTML (HyperText Markup Language) og Cascading Style Sheets (CSS).

GDPR

Generel Data Protection Regulation, også kaldet persondataordningen, kan hurtigt konkluderes at være et vigtigt punkt for enhver hjemmeside

Den generelle databeskyttelsesforordning (EU) 2016/679 (“GDPR”) er en forordning i EU- lovgivningen om databeskyttelse og privatlivets fred for alle personer inden for Den Europæiske Union (EU) og Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS). 

Helt generelt giver persondataforordningen nogle retningslinjer, som skal overholdes, når der behandles personfølsomme data. Disse data kan f.eks. være navn, adresse, CPR- nummer og kreditkort oplysninger.

Der er mange punkter, der kan anses som værende vigtige for ethvert website.
Der er dog nogle meget grundlæggende reglementer, der skal opfyldes for at et website vil blive anset som værende sikker.
Disse forordninger kan beskrives som følgende:

  • Når der indsamles persondata, skal dette gøres på et legalt grundlag. Dette betyder at websites som benytter sig af at indsamle data, nu skal orientere deres brugere om dette.
  • Der skal benyttes krypterede protokoller til overførsel af persondata. Dette inkluderer både web, mail og filoverførsler.
  • Hvis en bruger har data på et website, har den ansvarlige for websitet, til ansvar at udlevere disse data til brugeren, hvis dette ønskes

Skal vi samarbejde?

Lyder det spændende og vil du gerne høre 
mere omkring hvad jeg kan gøre for dig?

Så kontakt mig med det samme, og få et godt tilbud

 

(+45) 29 92 24 44

Bliv kontaktet

KONTAKT

Patrick Meyhoff-Nissen

Smedevænget 16
6200 Aabenraa

Tlf: 29 92 24 44
Mail: info@mnweb.dk

FØLG MIG PÅ FB

Følg mig på Facebook, og få de seneste nyheder med