MIN BAGGRUND

Om mig

Som uddannet UX/UI-designer tror jeg på at oplevelse gør hele forskellen for et unikt produkt, og derfor inddrager jeg alle mine projekter i en brugerfokuseret udvikling.

Lidt om mig

Hej, mit navn er Patrick
Jeg har det med web- og grafisk design, som små børn har det med slik.

Jeg kan bare ikke få nok!

Vil betegne mig selv som en person med et køligt sind, og god sans for struktur og planlægning. Bruger meget tid på at hjælpe andre med deres tekniske udfordringer, og elsker virkelig det jeg laver.

Som uddannet UX/UI designer er jeg i stand til at udvikle og optimere produkter og systemer, på baggrund af brugernes behov og udfordringer. Dette kan bidrage med en intuitiv brugerfalde for brugeren, som derved får en bedre oplevelse af produktet.

Der bliver også brugt en del tid på at udvikle mine evner inden for designtrends og google optimering, for at kunne levere den bedste løsning for mine kunder, og samarbejdspartnere.

Uddannelsesbaggrund

Multimediedesigner
I 2016 færdiggjorde jeg en 2årig uddannelse indenfor multimediedesign, som gør mig i stand til at kunne varetage forskellige former for medieproduktion – her iblandt webudvikling, grafisk design, foto, film og animation. Uddannelsen blev taget på Erhvervsakademiet i Sønderborg.

Webudvikler m. speciale i design & kommunikation
I 2018 kunne jeg kalde mig UX/UI Designer, da jeg gennemførte 16 måneders lang Top-Up på min eksisterende uddannelse, for at udvide mine kompetencer indenfor webudvikling. Uddannelsen gør mig i stand til at forme et produkt efter behov og brugererfaringer, og derfor skabe den bedste oplevelse for brugerne. Denne uddannelse blev taget på International Business Akademi (IBA) i Kolding.

 

 

Skal vi samarbejde?

Lyder det spændende og vil du gerne høre 
mere omkring hvad jeg kan gøre for dig?

Så kontakt mig med det samme, og få et godt tilbud

 

(+45) 29 92 24 44

Bliv kontaktet

KONTAKT

Patrick Meyhoff-Nissen

Smedevænget 16
6200 Aabenraa

Tlf: 29 92 24 44
Mail: info@mnweb.dk

FØLG MIG PÅ FB

Følg mig på Facebook, og få de seneste nyheder med