En efterskole for de kreative

Vi mennesker er i bund og grund alle kreative, når vi er børn. Sidenhen vokser vi op, og her kan kreativiteten langsomt forsvinde lidt. Men uanset om man ser sig selv som værende kreativ eller ej, vil man med garanti kunne vække dette lille kreative og nysgerrige barn inde i maven. Derfor er der ikke mange grunde til ikke at tage på en design efterskole. 

På en design efterskole kan man få lov til at udvikle sine færdigheder indenfor sin kreativitet. Her kan man få hænderne ned i det. Man kan blive udfordret og få lov til at eksperimentere vildt med tingene. Omdrejningspunktet for en design efterskole er, at man får lov til både at arbejde praktisk og teoretisk. 

Design efterskole på Vandel

Vandel Efterskole tilbyder linjefaget design. Dette er det perfekte sted til enhver elev, som gerne vil vække sin indre designer til live. Det er en innovativ linje. Her kan man prøve kræfter med sine ideer. Det går fra en god ide, proces og et endegyldigt produkt. Eleverne kommer til at blive udfordret med mange spændende teknikker i designfaget.

Hvis man er vild med at udfordre sig selv og gerne vil udvikles, kan det være en rigtig god ide at tage på en design efterskole. Uanset hvad man ender med at lave i livet, vil man med garanti på et eller andet tidspunkt skulle arbejde innovativt og med designprocesser. Samtidig kan alle være med på Vandel Efterskole uanset niveau. 

Mere end bare en skole

En design efterskole og helt generelt efterskoler er kendt for sin helt særlige atmosfære. Her kan man for alvor få lov til at udvikle sig selv både personligt og fagligt. På en efterskole bor man sammen med mange andre unge. Derved kan man nemt få venner for livet på en sådan skole. 

Samtidig vil man få en masse gode oplevelser med på vejen. Der vil være spændende rejser, ture ud af huset og sjove aktiviteter på skolen. En ting er sikkert. Det er, at man i hvert fald ikke kommer til at kede sig på sit kommende efterskoleår på Vandel Efterskole.