Beskyt dine knæ, når du arbejder

Hårdt fysisk arbejde kræver godt arbejdstøj. Det er for det første ikke godt for vores hverdagstøj, hvis vi knokler i det, og for det andet, så har almindeligt hverdagstøj ikke de lommer og muligheder som professionelt arbejdstøj har. Arbejdstøj er praktisk tøj, som er designet til at arbejde i. Det er så at sige indrettet til at klare opgaven. Hvis man arbejder i byggebranchen, eller bygger selv, så bliver man naturligvis nødt til at have noget ordentligt arbejdstøj.

Hvis man skal sidde meget på knæ, når man arbejder, så kan man heldigvis få rigtigt gode knæpuder, man kan fastgøre på sine arbejdsbukser. Med knæpuder forebygger man skader effektivt. En knæskade er ikke rar at have. Sådan en kan man kæmpe med i årevis, og den er meget invaliderende. Brug derfor altid knæpuder, hvis noget af dit arbejde foregår i knæsiddende stilling. Udover at du forebygger skader med knæpuder, så kan du også arbejde længere med knæpuder på.

Køb knæpuder online

STARK har meget godt udstyr i webshoppen, til det arbejdende folk. Både professionelle og gør-det-selv-folk køber deres arbejdstøj her. Det er solidt og smidigt arbejdstøj, der tåler at blive brugt og sagtens klarer slid. Et par arbejdsbukser fra STARK kan påmonteres knæpuder, så de bliver siddende, hvor de skal. Det er vigtigt at knæpuderne ikke skøjter frem og tilbage på bukserne, så sørg for at købe nogle, der kan fastmonteres.

Når du arbejder i knæsiddende stilling, så er det vigtigt at komme op og strække ud ind imellem. Også selvom du har beskyttelse til knæene. Man kan udsætte sin krop for belastning et stykke tid, men hvis det bliver for længe, så risikerer man skader.

Få det hele leveret

STARK er som et online byggemarked. Her finder du alt hvad du skal bruge til dit byggeprojekt eller til dit byggefirma. Ved at købe online sparer du turen frem og tilbage til et fysisk byggemarked. Desuden kan du sidde hjemme i din sofa og kigge kataloget igennem på hjemmesiden. Det er da luksus uden lige. Og der er ingen kø ved kassen, du går bare direkte hen og betaler.