Alt du skal bruge til friluftslivet

Friluftslivet er både godt for kroppen, sindet og det sociale og har derfor mange positiver effekter med sig. Dette er også en af grundende til at det de seneste år er blevet særligt populært blandt mange danskere. Er du også en af dem som drømmer om at udforske naturen, så læs med her.

Når man taler om friluftsliv, kan det være alt fra en smuk vandretur, bjergbestigning, kanotur eller bål i skoven. Mulighederne er mange og oplevelserne endnu flere. For at få en god friluftoplevelse er det dog vigtigt at man har det mest nødvendige grej i orden. Dette guider vi dig til med nedenstående tips.

Komfortabel beklædning

Det behøves ikke koste en formue at udforske friluftslivet. Beklædningen er dog essentiel, da man skal kunne holde sig varm og tør i alt slags vejr. Fjallraven har eksisteret i mere end 50 år, og udvikler funktionelt og slidstærkt tøj som kan benyttes af alle. Derudover tilbyder Fjallraven et bredt sortiment hvor du finder alt fra trekking-, outdoor og jagtbeklædning heraf jakker, fleecetrøjer og shorts.

En god rygsæk

En stor rygsæk med plads til mange liter er nødvendig for at skabe plads til både madpakke og diverse sovegrej. Særligt også hvis man begiver sig ud på en længere vandretur, er det vigtigt at der er tale om en rygsæk som er behagelig og god for ryggen så man ikke senere hen for gener. Her har Fjallraven også formået at udvikle nogle særdeles gode og robuste tasker som egner sig til friluftslivet. Yderligere har Fjallraven lavet ekstraudstyr i form af regnslag til tasker samt kasketter og bælter, som også kan være gode at medbringe.

Udstyr til madlavning

Har du planer om en længere udflugt, kan det være være anvendeligt at medbringe sit eget lille stormkøkken, hvor det er muligt at varme mad og koge vand. Vigtigt er det dog, at tingene ikke vejer for meget og man skal derfor overveje hvor mange elementer der er værd at slæbe med. Ønsker man at spare penge, kan man også medbringe nogle gamle gryder og pander som også vil fungere ganske udmærket til udendørsbrug.