5 grunde til, at MEGANE E-Tech Electric er den ultimative franske luksusbil

MEGANE E-Tech Electric er navnet på Renaults første elbil i C-segmentet. Med den SUV-lignende front og det kompakte sedankarosseri får du intet mindre end en elegant elbil med et strømlinet og sporty design. Som prikken over i’et, har MEGANE E-Tech markante Full LED signaturforlygter både foran og bag, som tager bilens eksklusive udseende til helt nye højder. Der hersker derfor ingen tvivl om, at Renault MEG

1. Renault MEGANE E-Tech Electric er en luksuriøs elbil med mange fantastiske funktioner. Den er udstyret med et kraftfuldt batteri, der giver dig mulighed for at køre op til 400 km på én opladning.

Samtidig har bilen et moderne og intuitivt infotainmentsystem, som gør det nemt og behageligt at styre alt fra navigation til klimaanlæg. Derfor er MEGANE E-Tech Electric den perfekte luksusbil for dig, der ønsker at køre grønt og samtidig nyde god komfort.

2. Med Renault Megane Electric får du en bil, der er hurtig og effektiv på alle typer af veje. Den elektriske motor yder 150 hk og har et maksimalt drejningsmoment på 380 Nm – så du kan komme hurtigt fremad uanset om du er på landevejen eller i byen.

Som en ekstra bonus er der ingen udstødningsgasser, så du kan køre med god samvittighed.

3. Bilen er designet til at levere en høj komfort, selv under de hårdeste forhold. Dette skyldes blandt andet det integrerede vandafvisende system, der beskytter bilen mod regn og sne.

Desuden har den et praktisk bagagerum på op til 435 liter, så du altid kan have alt det nødvendige med dig. Du kan altså køre længere ture med MEGANE E-Tech Electric uden at skulle bekymre dig om komforten.

4. Med MEGANE E-Tech Electric får du en bil, der er let at parkere – uanset om du er i byen eller på langtur. Den elektriske motor giver dig nemlig mulighed for at manøvrere rundt i smalle gader og parkeringshusker uden problemer.

Hvis du har brug for at parkere på en stejl skråning, kan du anvende den elektriske parkeringsbremsen, der holder bilen stille uanset hvor skråningen er.

5. Renault MEGANE E-Tech Electric er designet til at give dig den ultimative franske luksusoplevelse – både når det kommer til udseende og ydelse.

Den markante Full LED signaturforlygte fortæller alle andre biler, at du kører i en elbil af højeste kvalitet. Derfor kan du være sikker på, at MEGANE E-Tech Electric er den ultimative franske luksusbil.